Alpacka polyamid (500g) - naturvit

Material

83% fine alpacka 17% polyamid

Löplängd

ca. 20.000 m/kg (ca. 1000 meter per 50 gram)

Form

i härvor à ca. 500g

Pris per 50 gram

30 kr

Stickning

följetråd eller flera tr samman

Virkning

följetråd eller flera tr samman

Maskinstickning

följetråd eller flera tr samman

Vävning

varp o inslag

kr 300,00

Tillgänglighet: 497 i lager

ALPACKAGARN MED POLYAMID

Detta alpackagarn med polyamid är väldigt tunt och kan användas som följetråd. Är du intresserad av att ha det tjockare så kan du ta ihop flera trådar för att få en önskad tjocklek. Väljer du att ta ihop två trådar så kan du använda det till många olika mönster.

TVÄTT

Vi vet inte hur garnet blir efter tvätt då den har en lite räfflad struktur. Därför rekommenderar vi starkt att göra ett stickprov för att sedan tvätta den. På den vägen kan du se hur garnet reagerar på tvätt innan du börjar med ditt garnprojekt.

Detta alpackagarn med polyamid kommer i härvor och ska därför vevas upp innan det används. Har du inte provat din garnvinda innan eller har lite problem med att använda den, kan du läsa vår vägledning (danska). Är du inte så bra till att förstå danska kan du även läsa här. Vi har även olika nystmaskiner som kan användas ihop med din garnvinda.

FINT ALPACKAGARN

Det tunna garnet är med alpacka av klass 3, vilket betecknas som medelklassen inom klassificeringen av kvaliteten på alpackaull. Vi tycker att det är ett vackert garn eftersom det har en vacker glans som antagligen kommer från dess innehåll av polyamid. Det hjälper också till att ge garnet lite draghållfasthet. Vi tror att spets gör sig extra fint med hjälp av detta garn.

GARN TILL FÄRGNING

Garnet är naturvit och kan därför användas som garn till färgning.  Härvorna kommer i en vikt på ca 500g. Är du ute efter annat slags garn som du kan färga så finner du det på vår hemsida.

ERBJUDANDE PÅ ALPACKAGARN

Vanligtvis kostar garn i detta slag ca 1800 kr/ kg. Vill du ha det ännu billigare så har du kommit helt rätt. Du behöver endast betala 600 kr/kg. Spara 67%.

Hos Garnspecialisten bidrar du alltid till minskat garnspill eftersom allt kommer från restpartier.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.