Tunt bomull tricolore (1kg) - Löjrom

Material

90% bomull 10% polyamid

Löplängd

7.000 m/kg (ca. 350 meter per 50 gram)

Form

på kona

Pris per 50 gram

endast 11,50

Stickning

pinne 3 mm (10 cm = 28 m)

Virkning

nål 2-3 mm

Maskinstickning

sp 5-6

Vävning

varp o inslag

kr 250,00

Tillgänglighet: 6 i lager

FLERFÄRGAT BOMULLSGARN

Här har vi ett superfint och flerfärgat bomullsgarn från Italien. Garnet är ihoptvinnat med både tunna och tjocka trådar, där de tunna är vita och de tjocka bidrar till de olika färgerna som garnet har. Bomullsgarnet har ett lägre innehåll av polyamid, vilket bidrar till ett starkare och mer hållbart garn. Garnet har helt enkelt många egenskaper som ger dig många möjligheter. Läs vidare för att veta mer!

VÄVNING, STICKNING, MASKINSTICKNING OCH VIRKNING

Det flerfärgade bomullsgarnet funkar till det mesta. Med sin tjocklek och styrka, kan du använda det till virkning, vävning, stickning och maskinstickning. Fargen ”löjrom” har en spännande färgkombination och vi vill gärna se vad du skapar med bomull tricolore! Visa oss gärna genom att tagga Garnspecialistense på instagram! 🙂

BILLIGT BOMULLSGARN

Garnspecialisten köper endast in restpartier där vi på den vägen kan ge vackert och fullt fungerande garn ett nytt liv. Försäljning av restpartier innebär också att vi kan pressa ner priserna rejält. Detta vackra bomullsgarngarn går vanligtvist för ett normalpris på ca. 750 SEK./kg. Här kan du få det mycket, mycket billigare. Faktum är att du kan spara ca. 70% av det normala priset, så ditt pris blir endast 250 SEK / kg. Det lönar sig att handla hos oss!

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.