Dub sommer bandgarn (900 g)

Produktinformation:

Material

66 % bomull 34 % polyester

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

kon á 900 g

Pris ved 50 gram

15 kr

STICKNING

s 5-6 mm

(15 kr / 50 g)

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Produktinformation:

Material

66 % bomull 34 % polyester

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

kon á 900 g

Pris ved 50 gram

15 kr

STICKNING

s 5-6 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.671 l vatten
ca. 10,7 kg CO2
ca. 6,2 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnspillet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BANDGARN MED GLANS

Detta bandgarn med glans som består av bomull och polyester och har en fin och diskret glans. Garnet har många fördelar. Den är tålig, lätt att hantera och har en fin och diskret glans. Den är inte för styv utan slät och lös vilket ger en behaglig finish. Den är perfekt för sommarblusar, lätta koftor och andra lätta stickprojekt. Det är också ett bra alternativ för att lägga till en extra touch till vilken stil som helst. Det är ett bra sätt att experimentera med olika stilar och få en helt unik och personlig look.

BANDGARN TILL HANDARBETE

Garnet är mycket behagligt till handstickning, då det är mjukt och håller sig på plats.

Vi har gjort ett stickprov på stickor 3½ mm, vilket ger 21 maskor per 10 cm. Det ger ett lite fixerat resultat, så du kan dra nytta av att sticka på tjockare stickor. Men det beror förstås helt på vilket uttryck man föredrar.

Du kan även med fördel använda garnet till kallare tider, t.ex. att lägga till en luftig följetråd t.ex en mohair och på så sätt komma upp på t.ex stickor nålar 7 mm. Då kanske du kan använda den till en Sunday Cardigan (PetiteKnit).

Men oavsett om du föredrar ett löst eller fast uttryck eller vill sticka på tunna eller tjocka stickor, bör du alltid göra ett stickprov innan du sätter igång med ett specifikt mönster.

Du kan även använda garnet till en grovstickare. Du måste dock vara medveten om att det är ett garn som kommer att kräva extraordinär uppmärksamhet i förhållande till att dra ner på garnet. Det kan ”flyga” runt nålarna lite, men det är värt mödan om du är villig att offra den extra uppmärksamhet den kräver.

Billigt bandgarn

Glansigt bandgarn är på koner och väger ca. 900 g. Vi säljer dem för endast 300 SEK per kon, vilket motsvarar ett pris för endast 15 SEK per 50 gram.

Vi säljer även tillbehör till handarbete

Behöver du tillbehör till ditt handarbete, t.ex. knappar eller stickor, du hittar det även hos Garnspecialisten.

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.