Carioca soft bomullsgarn (900 g)

Produktinformation:

Material

85 % bomull 15 % polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 210 m

Form

kon á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

23,33 kr

STICKNING

s 4 - 5 mm, men prova dig fram så att du hittar din egen stickfasthet

kr 420,00

(23,33 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

85 % bomull 15 % polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 210 m

Form

kon á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

23,33 kr

STICKNING

s 4 - 5 mm, men prova dig fram så att du hittar din egen stickfasthet

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 2.119 l vatten
ca. 10,14 kg CO2
ca. 7,0 KwH

Carioca soft bomuldsgarn er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, og du er derfor med til at mindske garnspild, når du køber garnet.

SOFT BOMULLSGARN

Läckert och supermjukt italienskt bomullsgarn. Garnet är löst spunnet, vilket gör det till ett lätt och luftigt garn. Dessutom innehåller det lite polyamid, vilket gör att det håller formen bättre.

OBS. Även fast garnet innehåller både bomull och polyamid, är tråden inte särskilt stark. Var därför försiktig när du använder det och dra inte för hårt. 

Du kan använda det supermjuka garnet till en hel del. Använd den till exempel som stickgarn och virkgarn. Du kan använda den till tröjor, västar, koftor och till supermjuka kläder för de minsta.

Vårt stickprov på stickor 4 mm ger ca. 22 maskor, och för den stickfastheten kan du hitta flera olika mönster på vår Pinterest.

Men oavsett vad du vill sticka ska du alltid göra ditt eget stickprov. Vi stickar alla olika och det kan behövas att du går upp eller ner i stickstorlek lite för att få stickfastheten att passa. Och vissa vill gärna ha ett löst och andra ett fast uttryck i det färdiga handarbetet.

Carioca mjuk bomull är ett litet överblivet parti som vi fick med oss ​​hem från Italien. Det finns en överskottsprodukt från italiensk textilproduktion och därför används färre av världens resurser till detta garn, snarare än till garn som produceras direkt för försäljning.

Se mer: bomull

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.