Shakira pälsgarn (1kg) - naturvit

Material

69% viskos 31% polyamid

Löplängd

ca. 3.000 m/kg (motsvarar ca. 150 meter per 50 gram)

Form

på konor à min. 1kg

Pris per 50 gram

20kr

Stickning

stickor 3-5 mm

Virkning

nål 3,5-4,5 mm

Maskinstickning

Vävning

inslag

kr 400,00

Tillgänglighet: 17 i lager

LÅNGHÅRIGT PLYSCHGARN

Här har vi ett fint och prisvärt plyschgarn. Det är nämligen ett vitt pälsgarn med viskos som kan användas både som det är och som följetråd. Vanligtvis innehåller våra pälsgarner alpacka men detta garn innehåller istället viskos. Viskost bidrar till att garnet får lite glans och gör det till effektgarn som du kan skapa spännande effekter med.

Det är ett garn som påminner mycket om Shaggy pälsgarn i vitt. Här får du den i naturvitt och garnet är ännu hårigare än Shaggy-garnet.

STICKA ELLER VIRKA

Pälsgarnet går att använda till många olika projekt. Du kan till exempel använda det för att sticka eller virka fluffiga nallebjörnar eller till små djur (det finns till och med en stickbok om den). Du kan även använda den till kläder som t.ex. festblusar och koftor. Garnet ger en cool effekt. Du kan även bara använda den för att skapa effekter genom att krydda till stickningen med långhåriga kanter. Möjligheterna är många och väljer du att göra något met garnet, får du gärna ta bil, lägga ut på instagram och tagga vårt instagramkonto.

VI ERBJUDER PRISVÄRT VITT PÄLSGARN MED VISKOS

Som vanligt kan du spara pengar hos oss! Prismässigt så ligger garnet vanligtvis på ca. 1100 kr/ kg. Hos oss är det annorlunda eftersom vi endast säljer restpartier. För 1 kg vitt pälsgarn med viskos, begöver du endast betala 400 kr.

Vaskeanvisning - håndvask

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.