Merino crepegarn - följetråd

Material

83% merinoull 17% polyamid

Löplängd

ca. 7.000 m/kg (motsvarar ca. 350 m/50g)

Form

på kona

Pris per 50 gram

15 kr

Stickning

som följetråd eller flera tr sammen

Virkning

som följetråd eller flera tr sammen

Maskinstickning

sp 3-4

Vävning

varp o inslag

kr 140,00kr 230,00

kr 140,00kr 230,00

Variant
This option is required
700 g 900 g
Variant
This option is required
Choklad Grå Kaffe Mörkviolett Nougat Rabarber Rödbeta Svart Tapenade
Clear selection

MERINOULL SOM FÖLJETRÅD

Här har vi ett Italienskt bouclé-liknande ullgarn. Du kan använda detta merinoull som följetråd till dina olika stickprojekt eller använda det till din väv (varp och inslag). Möjligheterna stannar inte där, utan det går såklart bra att sticka eller virka olika med det. Kanske blir detta prisvärda garn din nya favorit på garnhyllan?

MÅNGA MÖJLIGHETER

Garnet erbjuder många möjligheter till dina projekt. Genom att använda det som följetråd, kan du uppnå extra volym i dina verk. T.ex så har en av våra kunder stickat en Holiday Sweater i vårt Angora merino, samtidigt som hon använde Merino Crepe som följetråd. Kom bara ihåg att göra ett stickprov först! Det går också bra att använda merinogarnet ensamt, genom att ta ihop flera trådar för att på så vis få den tjockleken du föredrar.

KÖP BILLIGT MERINOULL

Vill du bidra med minskat garnspill så ska du välja Garnspecialisten. Vi säljer endast garn som kommer från överskottsproduktion, vilket innebär att vi ger nytt liv till garn som annars hade gått till soptippen. Denna kona med en härlig dos av merino, kostar endast 300 kr/ kg hos oss. Det är inte ovanligt att de normala marknadspriset ligger på ca. 900 kr/kg.

Se mer ullgarn

 

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.