Stoppnål – böjd och rundad spets (1 stk)

Produktinformation:

Material

Aluminium

kr 18,00

Tillgänglighet: 55 i lager

Produktinformation:

Material

Aluminium

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

Stoppnål med böjning och rundad spets

Stoppnålen är perfekt för att avsluta stick- och virkprojekt. Den böjda och änden gör det lätt att fånga maskorna och den rundade spetsen ser till att du inte petar i garnet utan tar tag i hela tråden. Stoppnålen är utrustad med ett stort öga, så att du enkelt kan trä den genom tjockare trådar. Det gör det roligare att knyta garnändar.

Den böjda spetsen gör stoppnålen till Grys favorinål för att avsluta stickprojekt. Faktum är att Gry själv har använt samma nål för sina många projekt i minst fem år – och den är fortfarande oumbärlig för henne. Den ligger bra i handen, är lätt och ska bidra till att säkerställa en vacker finish, så att dina projekt framstår som handgjorda på det riktigt bra sättet.

OBS! Nålarna säljs styckvis och kommer i färgerna blå, röd, grön eller gul. Du kan inte välja färg.

Stoppnål till italiensk avmaskning

Italiensk avmaskning kommer underlättar med den här slags stoppnål. Med den rundade spetsen och den lätt böjda änden hittar garnet nästan av sig självt och du kan njuta av det vackra resultatet. Få större handarbetsglädje och njut av varje del av processen med denna stoppnål.

Se mer: garntillbehör, allt vårt garn

 

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.