Stickskydd (4stk)

kr 15,00

Tillgänglighet: 1 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

SKYDD TILL/MOT DINA STICKOR

Det kan vara svårt att ha stryr på sitt stickprojekt när maskarna kan ha en tendens att glida av stickorna. Tillexempel när du är har med ditt stickprojekt under en resa eller när du bara ta en paus från stickningen. (Inte för att det händer så ofta, sticka och virka är ju det bästa!) 😉

Med våra stickskydd, eller stickstopp som man också kan kalla det, kan du med säkerhet ta med ditt pågående projekt utan allt krångel med att samla ihop alla maskar. Dessutom skyddar nålskyddet dig och din väska mot stickornas spetsiga ändar.

Det normala marknadspriet på denna produkt ligger  oftast på minst 40 kr per set. Hemma har vi endast ett begränsat antal i vardera storlek och kan därför erbjuda var set för endast 15 kronor.

 

Stickskydden är i blå färg och är gjord i mjukplast. De passar till stickor upp till storlek 3mm.

Varje paket innehåller 4 st stickskydd

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.