LINGARN

Här har vi samlat alla våra läckra lingarn, samt lingarnsblandningar. Vårt lingarn är billigt eftersom våra priser är 15 – 20 kr per 50 gram. Vi har tunt lingarn, bomullslingarn, siden- och linblandning, japanskt lin och många andra typer av lingarn.

Visar alla 10 resultat

BILLIGT LINGARN ONLINE
Lin är ett superläckert material för garn. Detta trots att det känns grovt. Det har några långa fibrer som gör att garnet känns lite styvt. Lingarn är mycket starkare än garn spunnet

Lin är ett material som känns underbart lätt och svalt på kroppen. Därför är lingarn särskilt lämpligt för stickning i form av sommarblusar och toppar. Du kan också använda lingarn för att väva för dukar och mattor.

Det är också ett garn som är mycket lämpligt för spets och virkning. Dessutom är det också riktigt bra som garn för stickmaskin.
Bomullsgarn med lin
Bomull och lin blandas ofta i en garntyp som kallas cottolin (”bomull” och ”linne”). Du kan dock också välja att använda ordet bomullslinnegarn. Kombinationen av de två materialen ger dig ett mjukare men ändå mycket starkt garn.

Det här är två material som kompletterar varandra. Medan linne är lätt och svalt är bomull fuktabsorberande. Därför är dessa material populära att kombinera för sommarkläder, precis som garn med lin är.
Garn till utförsäljningspriser
Ta gärna en titt på vårt urval av garn i lin. Du kan få det till riktigt bra priser här. Vi har ofta tunt linnegarn i lager, vilket kommer att bli en hit som en riktlinje för t.ex. bomullsgarn och för ullgarn. Ibland kan du också ha turen att hitta lite lingarn 16/2.

Vårt garn är billigt eftersom det är överskottsgarn från textilindustrin. På det sättet är det ett mer hållbart sätt att köpa garn.

Om du gör en beställning hos oss kan du se fram emot en snabb leverans. Vi kan vanligtvis leverera dina varor till dig inom 2-4 arbetsdagar.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.