Chunky bomull (900g)

Material

100% bomull

Löplängd

ca. 1.100 m/kg (motsvarar 50g = 55 m)

Form

på koner med min. 900g

Pris per 50 gram

endast 15,55 kr.

Stickning

stickor 7-8mm (10 cm = 12-14 m)

Virkning

virknål 6-7 mm

Maskinstickning

Vävning

varp och inslag

kr 280,00

Nollställ

kr 280,00

Variant
This option is required
Äggskal Violett
Clear selection

BRETT BANDGARN I BOMULL TILL STICKOR 7-8 MM

Vi har fått en leversans på brett bandgarn i bomull från Italien. Bandgarnet har en tjocklek som passar stickor 7-8 mm, vilket innebär att det komemr gå fort att avsluta dina projekt. Behöver du nya stickor som ska passa tjockleken så kan du kika in på vårt standard sortiment på Knitpro Smartstrix. Stickning är inte det enda som funkar, utan det går lika bra att använda det till virkning och vävning- både varp och inslag.

KLÄDESPLAGG I BANDGARN

Brett bandgarn i bomull är extra populärt under sommaren då många väljer att sticka eller virka härliga toppar, t-shirts och kjolar med det. Garnet passar även bra till tröjor eller koftor för kallare temperaturer. Tagga gärna Garnspecialistense på instagram och visa vad du skapar med garnet!

Är du intresserad av en tunnare variant så kan vi tipsa om vårt Tunt bangarn. Vill du fortfarande ha ett bredare bandgarn fast i andra färger, kan du kika in på vårt Bomullsbandgarn 200.

PRISVÄRT CHUNKY BOMULL

Detta tjocka bomullsgarn har ett normalpris på ca. 916 kr./kg, men hos os kommer du undan mycket billigare! Här får du garnet för ca. 311 kr./kg och sparar därmed ca. 66% av marknadspriset. Vi rekommenderar att du agerar snabbt eftersom din favoritfärg kan ta slut. Vi säljer garn från restpartier och garn fås därför enbart så länge vi har dem i lager.

Vaskeanvisning - håndvask

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.