Cewec Trinidad (50g)

Material

75% superwash ull 25% polyamid

Löplängd

ca. 210 meter per 50 gram

Form

nystan à 50 gram

Pris per 50 gram

endast 40 kr

Stickning

stickor 2,5 - 3 mm (ca. 10 cm = 28 m)

Virkning

virknål 2 -3 mm

Maskinstickning

sp 8 - 9

Vävning

varp och inslag

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

STRUMPGARN MED FÄRGSKIFTNING

Detta restparti av strumpgarn med färgskiftning i många olika färger, har vi köpt från Cewec. Det är ett strumpgarn med långa och vackra färgskiftningarna. Dessa färgskiftningar skapar med mjuka övergångar ränder i ditt garnprojekt. Hur dessa ränder ser ut i stickade strumpor kan du se på några bilder för varje färgalternativ.

SUPERWASH-BEHANDLAT STRUMPGARN

Strumpgarnet är 2-trådigt och innehåller polyamid som bidrar till att förstärka garnet. Ullgarnet är superwash-behandlat, vilket innebär att du kan tvätta det i tvättmaskin. Dina garnprojekt som t.ex. raggsockor kommer att bli slitstarka och att kunna hålla formen vid användning.

Även om garnet är ett strumpgarn, är det också ett ullgarn som passar till många andra projekt. Det är lämpligt för alla projekt som  exempelvis filtar, blusar, tröjor, halsdukar, mössor och mycket mer Några exempel på stickmönster vi kan tipsa om är Everyday Socks och Maskroskjol till den lilla.

ERBJUDANDE PÅ STRUMPGARN MED FÄRGSKIFTNING

Här kan du få ett riktigt bra erbjudande på strumpgarn. Vanligtvis ligger marknadspriset på ca. 66 kr. per nystan men vi säljer det för endast 40 kr. per nystan. Du sparar ca. 1/3 av marknadspriset.

Vi säljer endast garn från restpartier. När du handlar hos oss, bidrar du med minskat garnspill.

 

Se mer: ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.