Cewec Ofelia (50g)

Fast lågt pris

Material

86% ull 10% akryl 4% nylon

Löplängd

ca. 100 meter per 50 gram

Form

nystan à 50 gram

Pris per 50 gram

endast 30 kr.

Stickning

stickor 7 mm

Virkning

virknål 6-7 mm

Maskinstickning

inte lämpligt

Vävning

inslag

kr 30,00

kr 30,00

Varianter
This option is required
ofelia20 Färg 20 ofelia23 Färg 23 ofelia29 Färg 29 ofelia31 Färg 31 ofelia33 Färg 33
Clear selection

BOUCLÉGARN TILL TJOCKA STICKOR

Super läckert fluffigt bouclé ullgarn med ett vackert färgspel. Garnet passar bra till stickning med 7 mm stickor och även till virkning. Använder du garnet som vävgarn ska garnet användas som inslag. Du kan använda ullgarnet till flera olika ändamål, t.ex. till halsdukar, mössor och vantar. Nöj dig inte bara med små garnprojekt, garnet passar även bra till tröjor, västar, ponchon och mycket mer.

Ullgarnet är från Cewec, som även har utvecklat flera mönster för just detta garn. Vi har tillstånd att sälja dessa mönster och du hittar dem på danska i vår danska webbshop garnspecialisten.dk.

Ofelia bouclé-garnet från Cewec har kostat upp till 89 kr. per nystan. Vi har köpt upp hela restpartiet från Cewec och kan därför nu erbjuda det till dig för endast 30 kr. per nystan. Du kan spara ca 66% av marknadspriset.

OBS! Färgen på garn med samma färgnamn kan variera. Så långt som möjligt ser vi till att de nystan du beställt har samma färg. Beställer du en större mängd i samma färg kan vi inte garantera att alla nystan kommer att vara samma färg.

Vi har lagt upp samma bild för färg 21 och färg 33 eftersom vi inte kan se skillnad mellan dem.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.