Shaggy plyschgarn

Material

59% viskos 41% polyamid

Löplängd

ca. 2.100 m/kg (svarer til ca. 105 meter per 50 gram)

Form

På kona

Pris per 50 gram

20 kr

Stickning

4-6 mm

Virkning

nål 4-5 mm

Maskinstickning

högsta spänning

Vävning

varp

kr 400,00kr 575,00

kr 400,00kr 575,00

Variant
This option is required
ca. 1 kg ca. 1,4 kg ca. 1,5 kg ca. 750 g
Variant
This option is required
Vit Lila Tegel Silvergrå Turkos
Clear selection
Artikelnummer 22 Kategorier , , ,

LÅNGHÅRIGT GARN

Våra tidigare pälsgarner har vanligtvis varit med antingen i alpacka eller viskos. Detta garn är i viskos och har en viss glans i sig. Effekten gör det verkligen till ett intressant och spännande garn.

En sak som gör det till ett extra spännande effektgarn är att det i alla färgvarianter, förutom det vita, är ett mångfärgat garn. Det är i sig ett riktigt roligt och du kan använda det till många olika saker. Du kan till exempel använda den för att sticka eller virka fluffiga nallebjörnar (det finns till och med en stickbok om den). Du kan också använda den för kläder för t.ex. festblusar och koftor. Eller så kan du bara använda den för att skapa effekter genom att krydda stickningen med långhåriga kanter.

Vi har också gjort det håriga garnet till ett billigt garn – ja, för ett riktigt bra erbjudande på garnet, för du kan spara ca. 64% av det normala priset. Normala marknadspriset ligger vid ca. 1000 kr / kg. Här får du det endast för 400kr/kg.

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.