Mona Lisa steggarn (1kg) - vit

Material

85% bomull 15% polyamid

Löplängd

ca. 2.450 m/kg

Form

på kona à ca. 1kg

Pris per 50 gram

12kr

Stickning

sticka 5-7 mm

Virkning

nål 4,5-5,5 mm

Maskinstickning

Vävning

varp o inslag

kr 250,00

Tillgänglighet: 245 i lager

VACKERT STEGGARN MED GLANS

Om du letar effter ett vackert steggarn med glans så har du hittat rätt. Detta garn är från Italien, innehåller bomull och är snurrat som ett steggarn. Garnet är extra brett eftersom det består av tre stegar. Detta resulterat ett garn med en bredd på ca. 1 cm.

BOMULLSGARN TILL KLÄDESPLAGG

Bomullsgarnet har en vacker glans som kommer från de tunna trådarna som går fram och tillbaka mellan sidorna på garnet. Du kan använda garnet till effekter men även till lätta blusar eller tröjor där du vill ha lite struktur. Stickfastheten med stickor 5 mm blir 20 maskor = 10 cm. Vil du inte ha ett helt kilo, kan vi istället rekommendera Mona Lisa steggarn (350g) som kommer i hävor. Vi vill alltid se vad du skapat med vårt garn! Tagga oss gärna på instagram. Garnspecilaistense heter vi där.

PRISVÄRT STEGGARN MED GLANS

Detta slags steggarn har vanligtvis ett marknadspris på ca. 650 SEK per kilo. Allt garn du ser på vår hemsida kommer från restpartier, vilket även innebär att vi kan erbjuda lägre priser. Detta är såklart också ett restparti och du behöver därför bara betala 250 SEK för det. Du sparar ca. 75% av det normala priset.

Vaskeanvisning - håndvask

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.