Canapino hamp bomull (ca. 450g) - naturvit

Material

48% hamp 39% bomull 13% polyamid

Löplängd

ca. 22.000 m/kg

Form

i härvor à ca. 450g

Pris per 50 gram

10 kr

Stickning

följetråd eller flera tr samman

Virkning

följetråd eller flera tr samman

Maskinstickning

Vävning

varp o inslag

kr 80,00

Tillgänglighet: 25 i lager

HAMP- OCH BOMULLSGARN I HÄRVOR

Går du för den naturliga looken? Då är det här garnet förmodligen precis det du letar efter . Trots att garnet är så tunt, är det ett slitstarkt garn i en blandning av hampa, bomull och polyamid.

TA HJÄLP AV EN GARNVINDA OCH NYSTMASKIN

Garnet kommer i härvor och måste därför lindas upp innan du använder det. Om du inte har testat att vinda garn tidigare eller haft problem med det kan vi rekommendera dig se vår video där vi visar hur man använder både en garnvinda och en nystmaskin. Äger du ingen garnvinda så kan vi rekommendera vår egen som finns i webbshopen!

VITT GARN TILL FÄRGNING

Nu när detta bomullsgarn är i härvor samtidigt som det är naturvitt, passar det även som garn för färgning. Du kan även använda det till olika stick eller virkprojekt genom att använda det som följetråd eller ta ihop flera trådar för att få önskad tjocklek.

Vaskeanvisning - håndvask

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.