Strumpgarn på kon (900g)

Material

25% merino 15% viskos 17% polyamid 43% akryl

Löplängd

ca. 18.000 m/kg

Form

kon à 900g

Pris per 50 gram

22,22 kr.

Stickning

flera trådar samman

Virkning

flera trådar samman

Maskinstickning

2 tr samman på sp 6 - 7

Vävning

varp/inslag

kr 400,00

kr 400,00

Varianter
This option is required
Lavarød Lavaröd Orangerød Orangeröd Pastelbrun Pastellbrun Røgbrun/violet Rökbrun/violett
Clear selection

STRUMPGARN PÅ KON TILL STICKMASKIN

Ett starkt och slitstarkt strumpgarn på kon men som ändå är ett mjukt. Att det är ett strumpgarn utesluter inte att det kan användas till många andra ändamål än bara strumpor. Garnet kommer i form av koner och är därför lämpligt till din stickamskin.

Strumpgarnet innehåller en mix av ull och konstfiber så att det ska bli måde mjukt, varmt och slittåligt.  i. Eftersom garnet inte är superwash-behandlat måste det vid tvätt antingen tvättas på ulltvätt i maskin eller för hand.

ULLGARN TILL MASKINSTICKNING

Med sin fina och lätta kvalitet är strumpgarnet såklart ett idealiskt val för strumpor men det passar lika bra till luftiga halsdukar, sjalar och fina spetssjalar. Du kan dessutom använda garnet till din väv, både varp och inslag.

ANVÄND GARNET TILL STICKNING

Även om ullgarnet är tunt så kan du även använda det för handstickning. Det har Rebekka gjort och det gjorde hon genom att ta flera trådar tillsammans. Hon har till exempel använt den till Holiday Sweater (PetiteKnit) genom att ta 8 trådar garn. Hon stickade på stickor 9 mm och använt ca. 310 g. av garnet för storlek XL. En konväger ca. 900g så du kommer ha mycket garn över.

Se mer: strumpgarn

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.