Pandoro ullgarn (1kg)

Material

67% ull 31% polyamid 2% elastan

Löplängd

ca. 6.800 m/kg (motsvarar ca. 340 m/50g)

Form

på kona à ca. 1,5kg

Pris per 50 gram

12 kr

Stickning

sticka 3 mm eller som följetråd

Virkning

nål 2,5 mm eller som följetråd

Maskinstickning

sp 6-8

Vävning

Ej lämplig

kr 250,00

kr 250,00

Variant
This option is required
Choklad Kaffe Oliv
Clear selection
Artikelnummer 35 Kategorier , ,

TUNT BOUCLÉLIKNANDE ULLGARN

Är du ute efter ett garn som är vackert och ger fina extradetaljer till ditt stickprojekt så kan detta vara det rätta garnet för dig. Detta är ett mycket mjukt och läckert ullgarn från Italien med små öglor. Garnet är ett boucléliknande ullgarn. Längst ner har den en svart tråd medan de luftiga öglorna i garnet är den färg som anges som färgvariantens namn.

FÖLJETRÅD

Du kan använda ullgarnet som det är genom att bara ta en tråd. Detta gäller både som stickgarn, virkgarn och som garn till en stickmaskin. Ullgarnet är tunt, men ändå inte så tunt som en mohair-styrtråd. Detta bör dock inte utesluta dig från att använda detta garn som en följetråd till något annat garn. Det ger den en fin fluff utan att ge för mycket vikt. Tagga gärna @Garnspecialistense på Instagram så vi får se vad du skapar med Pandoro ullgarn

Här får du ett supererbjudande på ett boucléliknande ullgarn.  250 kr / kg. Marknadspriset för denna typ av garn ligger oftast på ca. 650 kr. Som vanligt kan du spara pengar hos oss och behöver därför endast betala 250 kr / kg. Du sparar därför ca. 67% genom att köpa den här.

 

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.