Clown ull akrylgarn (ca. 600g)

Produktinformation:

Material

30% merino 70% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 3.200 m/kg (motsvarar ca. 160 meter per 50 gram)

Form

på kon à ca. 600g

Pris ved 50 gram

15 kr

STICKNING

sticka 4-6 mm

(15 kr / 50 g)

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Produktinformation:

Material

30% merino 70% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 3.200 m/kg (motsvarar ca. 160 meter per 50 gram)

Form

på kon à ca. 600g

Pris ved 50 gram

15 kr

STICKNING

sticka 4-6 mm

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

VACKERT AKRYLGARN MED ULL

Ett riktigt fint akrylgarn från Italien, där du får en fin mjuk merinoull ovanpå hatten. Det är ett riktigt spännande garn som är mångfärgat, samtidigt som den har en ojämn struktur. Det växlar mellan att vara ett tunt och ett tjockt garn, vilekt beror på att det växlar mellan att vara ett spunnet garn och ett löst spunnet garn.

STICKA TRÖJOR I BILLIGT AKRYLGARN MED MERINO

Det är ett riktigt trevligt stickgarn / virkgarn som du kan använda till olika garnprojekt. Dessutom kan du använda det som vävgarn – men bara för inslag på grund av dess ojämna struktur. Dessutom kan du använda garnet till stickmaskinen förutsatt att det är en grovstickare. Zuzana har gjort ett stickfasthetsprov och med stickor 5mm fick hon 18 maskor per 10 cm. Med den stickfastheten kan du bl.a sticka en Sophie Shawl.

Akrylgarnet med ull ligger på ett normaltpris på ca.900 SEK / kg. Här kan du spara ca. 67% av det normala priset, för här behöver du bara betala 300 kr/kg.

 

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.