Tunt oeko-tex mullbärssilke (ca. 600g) - naturvit

Material

100% oeko-tex mullbärssilke

Löplängd

ca. 1.000m/50g

Form

kon á ca. 600g

Pris per 50 gram

40 kr

Stickning

följetråd eller flera trådar samtidigt

Virkning

följetråd eller flera trådar samtidigt

Maskinstickning

dubbeltråd på spänning 2-3 eller som följetråd

Vävning

varp/inslag

kr 450,00

Slut i lager

OFÄRGT OEKO-TEX MULLBÄRSSILKE

Mjukt och glänsande lyxgarn bestående av rent oeko-tex mullbärssilke, även kallat mulberry silk. Den är tunn och spunnen med 3 trådar och passar till exempel till vackra sommartoppar, koftor eller sjalar.

Eftersom garnet är OEKO-TEX märkt är det helt fritt från skadliga kemikalier och passar därför utmärkt till babystickning.

FÄRGA MULLBÄRSSILKE

Garnet har redan en fin naturvit färg men självklart går det bra att färga det till vilken färg du vill. Ska du färga silke så ska du använda dig utav syrafärger, vilket vi säljer i form av kit och i separata burkar. Kitet innehåller 13 färger men i praktiken innebär det många fler då du kan blanda dem och få fram unika resultat. Vill du bara ha några färger så kan du köpa burkar i antingen 10g eller 100g.

TVÄTTA OEKO-TEX MULLBÄRSSILKE

Handtvätta silket i ljummet vatten eller maskintvätt i 30℃ på silke eller skonsamt program. Använd tvättmedel avsett för silke.

Bör handtvättas i max 30 grader.

GARN FRÅN TEXTILINDUSTRINS ÖVERSKOTTSPRODUKTION

Hos Garnspecialisten gör du alltid ett hållbart garnköp då vi endast säljer garn från textilindustrins överskottsproduktion. Isället för att de slänger resterna från specialbeställt garn, köper vi upp det vi kan och kan där med erbjuda ett hållbart garnköp och samtidigt erbjuda mycket lägre marknadspriser. Detta Oeko-tex mullbärssilket har en vikt på 600g och vi säljer det för endast 450 kr/kon.

Se mer: silke

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.