Silke merino 12/3 - naturvit

Material

50% silke 50% merino

Löplängd

ca. 4.000 m/kg

Form

kon á 600g

Pris per 50 gram

59 kr

Stickning

2,5 mm - 3mm

Virkning

nål 2-4 mm

Maskinstickning

grovstrikker

Vävning

varp/inslag

kr 710,00

Tillgänglighet: 77 i lager

SILKE MERINO 12/3

Detta är ett otroligt mjukt och glansigt garn som består av silke och merinoull. Det är spunnet med 3 trådar och är det perfekta garnet till fina sommarplagg så som toppar, koftor t-shirts, scarfar eller lyxig poncho. Garnet är vitt men vill du ha det i en annan färg så kan vi rekommendera att använda vårt kit med syrafärger

GARN TILL STICKOR FRÅN 3,5 mm

Med en tråd och stickor 3,5 mm får du en stickfasthet på ca. 22 maskor per 10 cm. Väljer du att sticka med dubbeltråd så kan du gå upp till stickor 4 mm och få en stickfasthet på ca. 24 maskor per 10 cm. Vill du att maskorna ska vara lite lösare så kan du gå upp till stickor 4,5 mm.

MÖNSTER TILL SILKE MERINO 12/3

En tråd:

Två trådar:

BILLIGT SILKE MERINO 12/3

Allt vårt garn, inklusive detta kommer från textilindustrins överskottsproduktion. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett mer hållbart köp, samtidigt som vi erbjuder lägre marknadspris. Vi har fått hem garnet i form av koner som har en vikt på ca, 600g. En kon kostar endast 710 kr, vilket blir ett pris på 59 kr per 50 gram. Det normala marknadspriset ligger oftast runt 1400 kr/ 600g.

Garnet bör handtvättas i max 30 grader.

Se mer: silke, ull

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.