Rowan Pure Wool Superwash DK (50g)

Fast lågt pris

Material

100% superwash ull

Löplängd

ca 125 meter per 50 gram

Form

nystan à 50 gram

Pris per 50 gram

70 kr

Stickning

stickor 4 mm (stickfasthet slätstickning 10 cm= 16 maskor)

Virkning

nål 3,5 mm

Maskinstickning

Vävning

kr 70,00

kr 70,00

Garn
This option is required
030 055 116
Clear selection

ROWAN PURE WOOL SUPERWASH

Rowan Pure Wool Superwash är ett mjukt och luftigt garn från Rowan. Den snurras upp på ett klassiskt sätt och har därför en skarp struktur. Det är ett ullgarn som är lämpligt för mönsterstickning och stickning med vändningar. Samtidigt är det ett superpraktiskt garn eftersom det är superwash och tål därför en tur i tvättmaskinen.

STICKA TRÖJOR

Garnet gör sig riktigt bra till tröjor. Sticka fina tröjor, cardigans, mössor, halsdukar, strumpor eller något helt annat klädesplagg. Det går även bra att virka med det. Enligt producenten är stickfastheten 22 maskor =  10 cm. Vi får det till 16 maskor på 10 cm slätstickning. Här kommer lite tips på mönster som funkar fint till garnet:

Mönster är från PetiteKnit och med tanke på stickfastheten, kommer du kunna hitta många fler mönster. Vi vill alltid se vad våra kunder skapar så tagga gärna GarnspecialistenSE på instagram! 🙂

ERBJUDANDE PÅ SUPERWASH-ULL

Det vanliga marknadspriset ligger oftast på 100 kr/nystan. Hos Garnspecialisten säljer vi endast garn från restpartier, vilket även betyder att vi kan erbjuda lägre priser. Hos oss får du garnet för endast 70 kr/st vilket betyder att du sparar 42%. Du hittar mer ullgarn på vår hemsida och är du intresserad av mer från Rowan-garn, hittar du det där också.

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.