Rowan Hemp Tweed Chunky (100g)

Fast lågt pris

Material

75% ull 25% hampa

Löplängd

ca. 110 meter per 100 gram

Form

nystan à 100 gram

Pris per 50 gram

50 kr.

Stickning

stickor 6 mm (stickfasthet per 10 cm slätstickning = 14 m)

Virkning

nål 5 mm

Maskinstickning

ej lämpligt

Vävning

kr 100,00

kr 100,00

Garn
This option is required
001 004 005 007 008 009 010 011
Clear selection

BILLIGT ROWAN HEMP TWEED CHUNKY TILL STICKOR 6 MM

Nu har vi äntligen fått hem Rowan-garn! Här har vi ett populärt Rowan Hemp Tweed Chunky som är ett riktigt fint 3-trådigt ullgarn med lin. Garnet känns läckert och har lite glans som troligtivs kommer från lintrådarna.  Garnet finns i fyra olika färger

STICKA FINA TRÖJOR

Garnet funkar till stickning och virkning. Garnet är relativt fast och du kan skapa riktigt fina tröjor med det. Med stickor 6 mm får du en stickfasthet på 14 maskor per 10 cm och kan användas till många olika mönster. Här är några förslag:

Vi tycker att tröjorna är superfina och väljer du att sticka en Sunday Sweater, kan du på PetiteKnits hemsida se vägledande videos.

BRA ERBJUDANDE

Vi har många slags ullgarner i vår webbsshop och som vanligt kan vi även erbjuda lägre priser än normalt. Varför vi kan erjuda lägre priser beror på att vi endast säljer garn från restpartier. På så vis kan vi ge garn ett nytt libv. Garnet kommer i nystor och säljs normalt online för ca. 140 kr/ nystan. Vi har fått hem det som ett restparti så därför får du det för endast 100 kr/ nystan. Spara 24%. Är du intresserad av mer Rowan-garn, kan du hitta mer i webbshopen.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.