Lip tjockt lingarn - vit

Material

50% lin 50% polyester

Löplängd

ca. 2.000 m/kg ( ca. 100m/50g)

Form

kon

Pris per 50 gram

Stickning

s 5-5½ mm

Virkning

nål 5-5½mm

Maskinstickning

hög spänning / grovsticka

Vävning

varp / inslag

kr 560,00

kr 560,00

Variant
This option is required
ca. 1,2 kg ca. 950 g
Clear selection

TJOCKT, VITT LINGARN

Vi har fått hem ett läckert vitt lingarn i den tjockare modellen. Garnet är spunnet med 3 trådar och förutom lin, innehåller det lite polyester som bidrar med extra styrka och hållbarhet.

LIN I KLÄDESPLAGG

Lin är ett klassiskt garn till sommarplagg. Vi föreställer oss att det blir superfint till olika sommartoppar och lätta koftor. Förutom att använda det som stickgarn, kan du använda det till virkpinnarna, vävstolen men även till din stickmaskin.

VITT LINGARN FRÅN ÖVERSKOTTSPRODUKTION

Garnet kommer från den italienska textilindustrins överskottsproduktion och det finns därför endast ett begränsat antal koner på lagret. Eftersom det är en överskottsprodukt från textilindustrin, blir ditt garnköp mer hållbart. Kvaliteten här är på topp eftersom det är från en textiltillverkare som levererar till de ledande modehusen. Så här får du en bra möjlighet att köpa billigt garn online utan att kompromissa med kvaliteten.

LINPLANTOR

Lin är den naturliga fibern från linplantan, där det är själva stjälken som används för garntillverkning. Polyester tillsätts för att ge extra styrka till garnet.

Se mer: lin

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.