Lino 3/6 lingarn (ca. 1,2kg) - sand

Material

100% lin

Löplängd

ca. 2.000 m/kg

Form

kon

Pris per 50 gram

37,50 kr

Stickning

stickor 4½-5 mm

Virkning

nål 4½-5mm

Maskinstickning

hög spänning eller grovstickor

Vävning

varp o inslag

kr 900,00

Tillgänglighet: 19 i lager

3-TRÅDIGT LINGARN

Läckert 3-trådigt lingarn från Italien! Garnet består av 100% lin, är mjukt och har ett fint rustikt utseende. Tråden är lite tjockare än vårt tidigare lingarn och fungerar utmärkt att använda som stickgarn eller virkgarn till en tröja eller kofta. Om du vill att garnet ska vara tjockare,  kan du alltid lägga till en extra tråd, eller lägga till bomullsgarn eller ett ullgarn.

GARN FRÅN TEXTILINDUSTRINS ÖVERSKOTTSPRODUKTION

Garnet kommer från en liten rest. Det finns därför endast ett begränsat antal koner att köpa. En kon har en vikt på ca. 1,2 kg och har ett pris på endast 900 kr. Detta motsvarar ett pris på 37:50 kr/ 50 g.

EN MER HÅLLBAR GARNBUTIK

Hos oss gör du alltis ett mer hållbart. Här köper du en överskottsprodukt från textilindustrin istället för att köpa ett garn som produceras enbart för försäljning i butik. Kvaliteten här är på topp eftersom det är från en textiltillverkare som levererar till de ledande modehusen. Så här får du en bra möjlighet att köpa billigt garn online utan att kompromissa med kvaliteten.

Se mer: lin

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.