Jazz merino viskos (1kg)

Fast lågt pris

Material

80% merino 20% viskos

Löplängd

ca. 4.600 m/kg (motsvarar ca. 230m per 50g - Nm 14/3)

Form

på kona à ca. 1kg

Pris per 50 gram

30 kr

Stickning

3- 4 mm

Virkning

nål 3-3,5 mm

Maskinstickning

sp 9-10

Vävning

varp o inslag

kr 600,00

kr 600,00

Variant
This option is required
Mörkbeige Orangegul
Clear selection

MERINOULL MED VISKOS- ALTERNATIV TILL ANGORA MERINO

Är du på jakt efter merinoull med viskos? Då kan vi berätta att vi har ett hett tips till dig! Här kan vi nämligen erbjuda precis det garn du behöver, i flera olika färger. Detta är även ett garn till dig som vill ha ett annat alternativ till Angora merino.

Jazz merino viskos är ett 3-trådigt italienskt garn som innehåller merino och viskos. Det är spunnet och har ett något fluffigt utseende. Du kan använda garnet både som det är, samt som en följetråd. Det är i en tjocklek som är i linje med strumpgarn men det betyder också att du enkelt kan ta ihop flera trådar och få det dubbelt så tjockt.

SKAPA FINA KLÄDESPLAGG

Garnet erbjuder en lätt och mjuk känsla. Färgerna är tillgängliga i behagliga nyanser i antingen, blått, beige, gult eller grönt. Det finns många möjligheter med garnet där du kan använda det till att skapa vackra sjalar, koftor, hattar, tröjor, vantar och många andra saker. Är du sugen på att sticka en tröja så kan du med en tråd sticka en Ankers Cardigan – My Size från PetiteKnit

Stickfasthet med en tråd: 24 maskor = 10 cm (stickor 4 mm)

PRISVÄRT MERINOULL MED VISKOS

Priset för denna typ av garn är vanligtvis ca. 1800 kr./kg. Garnspecialisten är ingen traditionell webbutik eftersom vi endast säljer restpartier som annars hade slängts. Detta betyder även lägre priser så du behöver därför inte gräva så djupt i din plånbok när du handlar hos oss. Vårt pris för Jazz merino viskos är kostar endast 600 kr / kg, vilket betyder att du sparar cirka 67% av det normala marknadspriset. Genom att handla hos oss, bidrar du även till minskat garnspill. Detta är något vi är riktigt stolta över och det glädjer oss att du hittat hit!

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.