Hondu lin viskos (min. 1,3kg)

Material

50% lin 50% viskos

Löplängd

ca. 2.000 m/kg ( ca. 100 meter per 50 gram)

Form

kon á 1,3 kg

Pris per 50 gram

30 kr.

Stickning

s 5-5½ mm

Virkning

nål 5-6 mm

Maskinstickning

grovstickor

Vävning

Varp/inslag

kr 750,00

kr 750,00

Variant
This option is required
Choklad Fuchsia Halm Kolgrå Lila Limegul Lyng Marinblå Tegel Orange Röd Rosenröd Rosmarin Sandsten Senap Smaragd Svart Turkos Turkosvit
Clear selection

LYXIGT LINGARN MED VISKOS

Vi har äntligen fått hem ett lyxigt lingarn med viskos i flera olika färger! Garnet passar dig som är ute efter ett tweedliknande, samtidigt som det är mjukt och ger en sval känsla.

TWEEDLIKNANDE GARN

Garnet har en tweedliknande och något ojämn struktur med vackert och lockande färgspel. Den tweed och lite rustika looken kommer från dess innehåll av lin, medan viskos bidrar med vacker glans. Så man kan säga att motsatser möts och ljuv musik uppstår i detta garn. Det blir snyggt till tex en skön varm tröja eller kofta. Med hjälp av en tråd Hondu Lin Viskos, Stickade Susanne en Cumulus blus från PetiteKnit

ERBJUDANDE PÅ LINGARN MED VISKOS

Vill du köpa garn i högsta kvalitét, samtidigt som det är mer hållbart och billigt? Då är Garnspecialisten butiken för dig! Garnet kommer från leverantörer till ledande modehus och ställer därför mycket höga krav på kvalitet. Ibland blir det mycket garn över och istället för att det kastas, kan vi köpa in det till er och på så vis erbjuda lägre marknadspriser. Du får lyxgarnet för endast 750 kr per kon, som väger hela 1,3 kg och har en löplängd på 100 meter per 50 gram. En kon ger dessutom fri frakt.

Se mer: lin

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.