Ecoland merino med soya 28/2 - beige följetråd

Material

80% merino 20% soya

Löplängd

ca. 14.000 m/kg

Form

på kona

Pris per 50 gram

30 kr

Stickning

flera trådar samman

Virkning

flera trådar samman

Maskinstickning

följetråd eller flera trådar samman

Vävning

kr 600,00

kr 600,00

Variant
This option is required
ca. 1 kg
Clear selection

BEIGE FÖLJETRÅD I MERINOULL MED SOYA

Här har vi ett fin och prisvärd beige följetråd i merinoull med soya, som inte kliar, är mjukt och kan användas till din stickmaskin. Det är inte så vanligt att vi får in garn som innehåller soya. Soyafibrerna är spunnet av soyaprotein som faktiskt påminner mycket om silke, dock utan glans.

BEIGE FÖLJETRÅD I MERINOULL TILL DIN STICKMASKIN

Med den tunna och lätta tråden kan du med hjälp av din stickmaskin skapa vackra plädar eller klädesplagg så som sjalar eller halsdukar. Du kan även använda garnet som följetråd för att skapa en fin detalj eller välja att ta ihop flera trådar för ett tjockare garn. Tar du ihop flera trådar skapar du fler möjligheter eftersom du då kan använda det till vanlig stickning eller virkning. Merinoull är ett fint material som går bra att använda till både sommar och vinter. Med sin löplängd får du dessutom mycket garn för pengarna, vilket betyder att du kan sticka eller virka slipovers, tröjor, mössor, babykläder eller något helt annat med en och samma kona. Om du inte känner för att ta ihop flera trådar för att kunna sticka eller virka med det, kan vi erbjuda annat merinoull som passar till minst stickor 4 mm med en tråd.

PRISVÄRT ULLGARN

Allt vårt garn som vi kan erbjuda är från restpartier. Det innebär att vi räddar fullt fungerande garn från att slängas. På så vis kan vi pressa ner priserna, samt minska på garnspill. Detta merinoull med soya kommer som en rest från Italien och har vanligtvis ett marknadspris på ca. 1000 kr/kg. Hos oss får du det för 600 kr/kg.

TVÄTTA DITT MERINOULL

Vi rekommenderar att tvätta merinoull med anpassat tvättmedel i handtvätt. Låt det sedan torka liggandes, gärna på en handduk eller direkt på ett tvättställ eller govlet. Vi har många kunder som stickat med merinoull. Vill du se bilder på färdiga projekt, rekkomenderar vi att du kikar på Garnspecialistense på Instagram.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.