Cheviot super chunky ullgarn (ca. 200g) - råvit

Material

100% engelsk ull

Löplängd

ca. 40m/50g.

Form

härvor á ca. 200g

Pris per 50 gram

40 kr

Stickning

s 8-9 mm

Virkning

Nål 8-9 mm

Maskinstickning

Vävning

inslag

kr 150,00

ENGELSKT ULLGARN FRÅN CHEVIOT FÅR

Cheviot super chunky ullgarn är ett tjockt och vackert engelskt ullgarn i en råvit nyans. Garnet är löst spunnet och innehåller 100% ull från Cheviot-får som kommer från Cheviot Hills i sydöstra Skottland. Använd garnet tilll stickning, virkning, vävning (inslag) och tuftning.

FÄRGA ULLGARN

Garnet lämpar sig för färgning, både syrafärgning och vegetabilisk färgning. Hos Garnspecialisten kan du köpa till pulver för syrafärgning, både som kit och separata burkar.

GARN TILL VARMA TRÖJOR

Garnet är mjukt och tjockt. Använd garnet till tjocka och varma tröjor, koftor, mössor, halsdukar, sjalar eller mysig filt. Vad sägs om en Vest no. 3 från My Favorite Things Knitwear? Vill du ha en liten extra detalj så kan du lägga till en tunn följetråd i valfi färg. Garnet passar till tjocka stickor (8-9 mm eller tjockare), så att du snabbt kan avsluta ditt projekt. Vi alla har olika sticktekniker så därför råder vi dig att göra ett stickprov innan du påbörjar ett mönster. Vi säljer även stickor, läs mer här.

BILLIGT CHEVIOT ULLGARN

Vårt Cheviot ullgarn kommer från textilindustrins överskottsproduktion. Istället för att de slänger fint, fungeraned garn, köper vi upp det vi kan. Garnet kommer i härvor med en vikt på 200 gram. En härva kostar endast 150 kr. För att underlätta arbetet kan du nysta up pdet med hjälp av en stickmaskin och en garnvinda.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.