Chervil merinogarn

Material

100% merino extra fine

Löplängd

ca. 6.500 m/kg (motsvarar ca. 325 meter per 50 gram)

Form

på kona

Pris per 50 gram

45 kr

Stickning

stickor 2 mm eller flera trådar samman

Virkning

nål 2 mm eller flera trådar samman

Maskinstickning

ikke egnet

Vävning

insalg

kr 620,00kr 900,00

kr 620,00kr 900,00

Variant
This option is required
ca. 1 kg ca. 700 g ca. 900 g
Variant
This option is required
Grå Violett
Clear selection

EXTRA FINE MERINO

Här har vi ett riktigt fint 3-trådigt garn med extra fine merino. En av trådarna är tunnare och har en annan färg än de andra två. Garnet är löst spunnet men du kommer se att ullfiberna öppna sig efter tvätt och bli ett läckert och luftigt garn.

STICKGARN TILL RIKTIGT SMÅ STICKOR

Använd det som stickgarn på mycket små stickor eller använd större genom att ta ihop flera trådar. Självklart kan du använda det som virkgarn. Skapa härliga blusar, tröjor, hattar, filtar och mycket mer med vackert merinoull. Garnet är supermjukt och har en lång hållbarhet.

Ullgarnet är en överskottsprodukt från en textilfabrik som levererar till de ledande modehusen. Det är inget fel på garnet men ibland produceras det för mycket. Genom att köpa in det har vi hjälpt till att se till att den inte bara ligger och skräpar i ett lager. Du kan därför göra ett mer hållbart köp hos Garnspecialisten. Vi vill alltid se vad ni skapar med det garn ni köper. Tagga GarnspecialistenSE på instagram och visa oss! 🙂

ERBJUDANDE PÅ EXTRA FINE MERINO

Hos oss kan du handla garn med bättre samvete, samtidigt som du spara pengar. Det är inte ovanligt att detta slags garn har ett kilopris på  2700 kr. Vi kan alltid pressa ner priserna så därför får du det för endast 900 kr/ kg.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.