Carnival Tweed (1kg) - ljus tryffel

Material

75% ull 15% mohair 10% bomull

Löplängd

ca. 4.500 m/kg (motsvarar ca. 225 meter per 50 gram)

Form

på konor à ca. 1kg

Pris per 50 gram

50 kr

Stickning

stickor 2,5 - 3,5 mm

Virkning

nål 2 - 3 mm

Maskinstickning

ej lämplig

Vävning

inslag

kr 900,00

Slut i lager

LUFTIGT ULLGARN MED BOMULL

Här har vi ett riktigt fint och luftigt ullgarn med bomull. Garnets grundfärg påminner om ljus tryffel. Den består av lösa fiber och runt dessa uppstår då och då en tunn tråd i olika färger som mörkblå, grön och rostbrun.

GARN TILL STICKNING, VIRKNING OCH VÄVNING (INSLAG)

Det är ett luftigt ullgarn med bomull som till en början verkar lite styvt och kompakt. Detta försvinner efter tvätt eftersom fiberna öppnar då upp sig och gör garnet mjukt och luftigt. Du kan som sagt sticka, virka och väva med detta garn. Skapa härliga tröjor, koftor, hattar eller kanske slippsar. Det finns en hel del möjligheter och oavsett vad du väljer att göra, vill vi gärna se. Tagga Garnspecialistense på instagram och visa vad du gör med Carnival Tweed.

ERBJUDANDE PÅ ULLGARN

Hos Garnspecialisten kan du alltid handla med ett bättre samveta. Vi handlar endast med garn som kommer från rester eller från butiker som ska stängas ner. På så vis räddar vi garn som annars hade slängts och väljer du att handla hos oss, bidrar du till minskat garnspill. Ett sånt här slags garn har vanligtvis ett marknadspris på runt 2700 kr/kg. Vi säljer som sagt endast restgarn och kan därför erbjuda ullgarnet för endast 900 kr/kg. Är du på jakt efter annat slags ullgarn så finns det mer i vår webbshop.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.