Bomullsbandgarn 200 (1 kg)

Material

100% bomull

Löplängd

2.000 m/kg (ca. 100 meter per 50 gram)

Form

på kon 1 kg

Pris per 50 gram

endast 15 kr.

Stickning

stickor 6-7 mm (stickfasthet 10 cm = 16-17 maskor)

Virkning

virknål 5,5 -6 mm

Maskinstickning

grovstickare sp 3

Vävning

varp och inslag

kr 300,00

kr 300,00

Variant
This option is required
Äggskal Röd
Clear selection

BOMULLSBANDGARN

Här har vi ett superfint bomullsbandgarn! Har du tittat på Chunky bomull, men tyckte att den var för tjock? Och har du tittat på tunt bandgarn men tyckte att det var för tunt? Och har du tittat på de två garnen och tyckte att det var riktigt irriterande, för de har precis de färger du vill ha? Tja, kanske är precis rätt garn här. Detta bomullsgarn har många av samma färger som de andra två nämnda bomullsgarnerna. Dessutom har den en löplängd som ligger mellan de två 🙂

SKAPA VACKRA KLÄDESPLAGG

Du kan använda den för stickning, virkning och vävning. Du kan till exempel använda det som stickgarn för en nybörjartröja (PetiteKnit), där du kombinerar garnet med en tunn tråd.

Bomullsgarnet ger en stickfasthet på 10 cm = 17 m på nålstorlek 6 mm

Sticka en Novice Cardigan – Chunky Edition (PetiteKnit) med hjälp av en fluffig följetråd. Skapa även en Sweater no. 6 (My Favorite Things Knitwear). Den senare har Susanne stickat i storlek L i färgen ”elefantbrun” (se fotogalleri här på sidan) och har använt ca. 450 g garn.

PRISVÄRT BOMULLSBANDGARN

Priset på bomullsbandgarnet är vanligtvis ca. 600 kr./kg. Här behöver du bara bli av med DKK 200 / kg, så du sparar ca. 67% av marknadspriset.

Vaskeanvisning til bomuldsgarn

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.