Bomullsgarn med kapok OEKO-TEX (50g) turkos

Fast lågt pris

Material

85% bomuld 15% kapok

Löplängd

ca. 100 meter per 50 gram

Form

i nøgler à 50 gram

Pris per 50 gram

kun 10 kr.

Stickning

pinde 4 - 5 mm (10 cm = 18 masker)

Virkning

nål 4 mm

Maskinstickning

grovstrikker

Vävning

trend og islæt

kr 15,00

Tillgänglighet: 423 i lager

TURKOST BOMULLSGARN MED SÄRSKILDA FÖRDELAR

Detta är ett vackert turkost bomullsgarn som innehåller 15% kapok, vilket gör det till ett unikt bomullsgarn. Kapok är ett vegetabiliskt material eftersom fiber är skördat från frökapslar från kapokträd. Det är ett hållbart material eftersom det inte kräver att träden avverkas, utan man kan skörda fibrerna från det år efter år.

KAPOK – MATERIAL MED FUKTAVVISANADE EGENSKAPER

Fördelarna med kapok är att det är fuktavvisande, vilket är en egenskap du säkert känner till från täcken, kuddar och madrasser. Det är dessutom riktigt bra att sätta ihop med bomull eftersom det bidrar med bra andningsförmåga.

TURKOST BOMULLSGARN 8/6

Bomullsgarnet med kapok är av tysk kvalitet. Det är 5-trådigt och med sin löplängd motsvarar det ett bomullsgarn 8/6. Med sina unika fördelar är det ett utmärkt garn till olika klädesplagg. Sticka tröjor, toppar, mössor eller kanske en halsduk. På bilden ser att Pernille har stickat en Sommer Ella-topp. Det går bra att maskintvätta garnet i 30 grader (fin tvätt).

BILLIGT BOMULLSGARN MED KAPOK

Normal säljs bomullsgarnet för minst 40 SEK per nysta. Hos oss kan du köpa bomullsgarnet till ett pris för endast 15 SEK per. nystan. Du sparar därför minst 60%.

Garnet är certifierat med ECO-TEX 100-märket

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.