Bellino 2900 lingarn

Material

100% lin

Löplängd

ca. 2.900 m/kg (motsvarar ca. 145m/50g)

Form

kon

Pris per 50 gram

37,50 kr

Stickning

stickor 3-3½mm

Virkning

Nål 4½-5mm

Maskinstickning

Vävning

varp/inslag

kr 750,00kr 900,00

kr 750,00kr 900,00

Variant
This option is required
ca. 1 kg ca. 1,2 kg ca. 800 g
Variant
This option is required
Blå Brun Mörkbeige Mörkgrå
Clear selection

ITALIENSKT LINGARN

Vi har fått hem en liten rest som består av ett superläckert italienskt lingarn. Garnet innehåller 100% lin och har därför en ganska stram struktur, samtidigt som det är ljust, hårigt och fläckigt. Garnet är i en tjocklek som passar att ha som stickgarn eller virkgarn till en tröja eller kofta. Det är också ett garn som du kan använda som vävgarn eller som garn till en stickmaskin.

ERBJUDANDE PÅ ITALIENSKT LINGARN

Garnet kommer från en liten rest. Därför finns det bara ett begränsat antal koner i varje färg och vikt. Du får det för endast 750 SEK/kg. Samtidigt gör du ditt garnköp mer hållbart genom att köpa en överskottsprodukt från textilindustrin snarare än att köpa ett garn som produceras enbart för försäljning i butik. Kvaliteten här är på topp eftersom det är från en textiltillverkare som levererar till de ledande modehusen. Så här får du en bra möjlighet att köpa billigt garn online utan att kompromissa med kvaliteten.

Se mer: lingarn

Se mer: Lin

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.