Ascot merino 15/2 (1kg)

Material

100% merino

Löplängd

ca. 7.500 m/kg (motsvarar til Nm 15/2)

Form

på kona à 900-1100g

Pris per 50 gram

45 kr

Stickning

p 3- 3,5 mm eller som följetråd eller flera tr samman

Virkning

följetråd eller flera tr samman

Maskinstickning

2 tr samman på sp 6-7

Vävning

varp o inslag

kr 900,00

kr 900,00

Variant
This option is required
Beige Kanel Marinblå
Clear selection

MERINOULL TILL MASKINSTICKNING m.m

Här har vi ett supermjukt och härligt merinoull till maskinstickning från Italien. Garnet är borstat och har därför lite av ett hårigt utseende. Merinoullet är 2-trådigt, vilket gör det till ett väldigt tunt garn. Den finns i flera riktigt fina och klassiska nyanser.

ANVÄND SOM FÖLJETRÅD ELLER TA FLERA TRÅDAR SAMMAN

Merinoullgarnet är som sagt riktigt mjukt och kan beskrivas som ett lyxgarn i toppklass. Det påminner om en baby alpaca-kvalitet. Detta merinoull kommer att vara bra för spetsstickning eller som en följetråd. Du kan också välja att ta två eller flera trådar tillsammans för att skapa fina tröjor, vantar, halsdukar, strumpor eller något helt annat som faller dig i smaken. Några exempel på tröjor är Zipper Sweater, Caramel Sweater, Weekend Slipover och Holiday Slipover.

BILLIGT MERINOULL TILL MASKINSTICKNING

Vi har köpt in en liten rest, vilket betyder att du får merinoull för ett billigare pris. Nu kan få garnet för endast 900 SEK / kg. Det är otroligt billigt för merinogarn eftersom dessa garn vanligtvis säljs för ca. 2250 kr./kg!

Merino-ullgarn till bl.a. maskinstickning

Med sin fina och lätta kvalitet är merinogarnet ett perfekt val för luftiga sjalar och fluffiga spetssjalar. Dessutom är det ett bra val som vävgarn eller maskingarn. Är du ute efter annat ullgarn så kan du se vårt utbud på det HÄR

 

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.