Albwolle 3-trådigt (100g)

Fast lågt pris

Produktinformation:

Material

100% ren ny ull (virgin wool)

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 330 m per 100g

Form

buntar à ca. 100g

Pris ved 50 gram

40 kr.

STICKNING

stickor 2,5-4 mm (10 cm slätstickning på sticka 3 mm = 21-22 m)

kr 80,00

(40 kr. / 50 g)

Tillgänglighet: 19 i lager

Produktinformation:

Material

100% ren ny ull (virgin wool)

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 330 m per 100g

Form

buntar à ca. 100g

Pris ved 50 gram

40 kr.

STICKNING

stickor 2,5-4 mm (10 cm slätstickning på sticka 3 mm = 21-22 m)

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

ALBWOLLE 3-trådigt – 100% ULL

Albwolle 3-trådigt med 100% ren ny ull! Detta är ett naturligt garn som är relativt mjukt och är ett utmärkt garn till tröjor, västar, slipovers eller andra klädesplagg. Vill du sticka med garnet så kan du enkelt använda det till en Ankers tröja – My Boyfriend’s size eller en Hanstholm Tröja. Tröjorna är superfina med en tidlös design och med Albwolle 3-trådigt kan du dessutom välja en tidlös färg! 😉

 STICKFASTHET: 21 MASKOR = 10 cm

Ullgarnet har i slätstickning, en stickfasthet på 21 maskor per 10 cm. Med den stickfastheten kommer du att kunna hitta många mönster som passar. Garnet är inte så fast spunnet, så det kan också användas på nålstorlek 4 mm för att få en lätt stickning. Om du är intresserad av detta garnet men tycker det är för tunt, så kan vi tipsa om Albwolle 4-trådigt. Garnet är exakt likadant där den enda skillnaden är att det är lite tjockare.

BILLIGT ULLGARN

Vi är stolta över att vi endast säljer garn från restpartier. På den vägen kan vi rädda garnet och ge det nytt liv. Om du skulle köpa detta garn i en traditionell nätbutik skulle det kosta ca. 130 SEK per bunt. Hos Garnsspecialisten kommer du ofta undan billigt. Du får detta garnet för endast 80 SEK per bunt och sparar 45%. Det lönar sig att handla restpartier, samtidigt som du bidrar till minskat garnspill!

 

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.