Shimmer Bomullsgarn (800 g)

Produktinformation:

Material

70% bomull 30% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 120 m

Form

kon á 800g

STICKNING

s. 4-5 mm

kr 670,00

Produktinformation:

Material

70% bomull 30% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 120 m

Form

kon á 800g

STICKNING

s. 4-5 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.569 l vatten
ca. 9 kg CO2
ca. 6 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

SHIMMER BOMULLSGARN

Shimmer Bomullsgarn är ett unikt sommargarn som kan användas ensamt eller som effektgarn i kombination med andra garnkvaliteter. Garnet är ett bandgarn som huvudsakligen består av bomull. Varje sida av bandet är kantad med en lurextråd i två olika metalliska nyanser. Det ger en riktigt fin effekt när de metalliska nyanserna glittrar mot bomullens färg.

Använd Shimmer Cotton-garn till en sommartopp som reflekterar solens strålar eller låt den ackompanjeras av en lurvig följetråd till en sommarkofta med ett festligt uttryck.

Detta garn är ett mikroparti av överskottsgarn från Italien. Vi har bara ett fåtal exemplar i lager, så skynda dig om garnet ska sitta på dina stickor

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen