Laura akrylgarn (50g) - mörk lax

Fast lågt pris

Produktinformation:

Material

100% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 133 meter per 50 gram

Form

i nysta à 50 gram

Pris ved 50 gram

endast 10 kr.

STICKNING

pinne 3 - 4 mm (10 cm =19 m x 26 rk)

kr 10,00

(endast 10 kr. / 50 g)

Tillgänglighet: 1078 i lager

Produktinformation:

Material

100% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 133 meter per 50 gram

Form

i nysta à 50 gram

Pris ved 50 gram

endast 10 kr.

STICKNING

pinne 3 - 4 mm (10 cm =19 m x 26 rk)

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BILLIGT OCH MJUKT AKRYLGARN

Här har vi ett billigt och otroligt mjukt akrylgarn. Garnet är lämpligast som stickgarn men vill du .tex virka eller väva så funkar det också. Eftersom garnet har en stickfasthet på 19 maskor per 10 cm, finns det många alternativ med det. Går du in på Petiteknit kan du hitta många olika mönster på tröjor, strumpor och mössor. Du kan tillexempel sticka en  Stripes On Along Sweater eller en Stockholm Sweater.

Om du använder akrylgarnet till att göra en blus, bör du använda ca. 450g för en i storlek 38, dvs. 9 garnnystan.

ETT GARN MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Förutom blusar och tröjor, kan du även använda garnet för hattar,mössor, vantar, slipsar, filtar, strumpor och babykläder.

Självklart finns det mer möjligheter för det mjuka akrylgarnet, än bara stickgarn. Vävgarn och virkgarn funkar lika fint. Den tål en tur i tvättmaskinen i 30 grader. Bör ej torktumlas eller strykas med strykjärn.

BILLIGT GARNNYSTAN

Det normala priset för denna typ av akrylgarn är ca. 30 SEK per nysta. Hos oss kan du som alltid spara en hel del pengar, samtidigt som du bidrar till minskat garnspill. Vi säljer endast restpartier som annars hade slängts så du behöver därför endast betala 10 kr/nystan. Du kan därför köpa många nystan, utan att gräva långt ner i plånboken.

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.