Shaggy plyschgarn (800g) – vit

Produktinformation:

Material

59% viskos 41% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 105 meter

Form

På kona

Pris ved 50 gram

20 kr

STICKNING

4-6 mm

kr 320,00

(20 kr / 50 g)

Slut i lager

Produktinformation:

Material

59% viskos 41% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 105 meter

Form

På kona

Pris ved 50 gram

20 kr

STICKNING

4-6 mm

Resurser som inte gått till spillo:

1.977 l vatten
15,5 kg CO2
6,0 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LÅNGHÅRIGT GARN

Våra tidigare pälsgarner har vanligtvis varit med antingen i alpacka eller viskos. Detta garn är i viskos och har en viss glans i sig. Effekten gör det verkligen till ett intressant och spännande garn.

En sak som gör det till ett extra spännande effektgarn är att det i alla färgvarianter, förutom det vita, är ett mångfärgat garn. Det är i sig ett riktigt roligt och du kan använda det till många olika saker. Du kan till exempel använda den för att sticka eller virka fluffiga nallebjörnar (det finns till och med en stickbok om den). Du kan också använda den för kläder för t.ex. festblusar och koftor. Eller så kan du bara använda den för att skapa effekter genom att krydda stickningen med långhåriga kanter.

Vi har också gjort det håriga garnet till ett billigt garn – ja, för ett riktigt bra erbjudande på garnet, för du kan spara ca. 64% av det normala priset. Normala marknadspriset ligger vid ca. 1000 kr / kg. Här får du det endast för 400kr/kg.

tvätta långhårigt effektgarn

 

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.